Aquesta política de privacitat estableix la forma en què es van a gestionar les dades personals recollides en aquesta web. És imprescindible que la llegeixis i acceptis abans de seguir navegant.

Ha estat actualitzada per darrera vegada el 1.06.2019

En aquest web www.calrellotger.com s’assumeix un compromís permanent amb la privacitat de les dades de  clients i es garanteix les millors pràctiques en l’ús de dades de caràcter personal.

 

Regulacions legals a què s’acull aquesta web

www.calrellotger.com està adequada a les exigències de la Llei Orgànica 03/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades i de Garantia dels Drets Digitals (LOPD GDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

 

Normes bàsiques de privacitat que té aquesta web

Ha de conèixer  les regles bàsiques que assumim davant de les seves dades personals:

Mai i sota cap circumstància es compartiran dades d’usuaris obtingudes mitjançant aquest web ni seran cedides les dades d’usuaris a tercers llevat que aquests hagin estat informats prèviament i compti amb la seva expressa autorització.

 

Transparència amb els usuaris

Als efectes del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa de manera clara i transparent les dades del responsable d’aquesta web:

La seva denominació comercial és Cal Rellotger

La seva denominació social és GEMMA GURREA VALLSMADELLA

El seu CIF / NIF  34754532-Z

El seu domicili social està en  Avd. Barcelona, 2 08130 Santa Perpètua de Mogoda - Barcelona

Email: hola@calrellotger.com

La seva activitat social és: Disseny i venda de joies i rellotges.

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar amb Cal Rellotger. Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de processar les sol·licituds realitzades en aquesta web.

Aquesta web utilitza diferents sistemes de captura d’informació personal. Aquest web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les seves dades personals amb les finalitats indicades.

Com usuari, sempre tindrà dret a revocar aquest consentiment previ en qualsevol moment.

 

Sistemes de captura d’informació personal que utilitza aquesta web

Formulari de contacte: Hi ha un formulari de contacte per a consultes, suggeriments o contacte professional. En aquest cas s’utilitzarà l’adreça de correu electrònic per respondre a les mateixes i enviar la informació que l’usuari requereixi a través del web. No utilitzis aquest formulari per a enviar publicitat.

Galetes: Quan un usuari es registra o navega en aquesta web, s’emmagatzemen «cookies». L’usuari pot consultar en qualsevol moment la política de cookies per ampliar informació sobre l’ús de cookies i com desactivar-les.

 

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

 

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives, concretament, nom, correu electrònic, telèfon i adreça IP.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

 

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran: Fins que es respongui a l’usuari/client.

 

 

Política de Protecció de Dades

www.calrellotger.com es compromet en la utilització de les dades recollides en el formulari de contacte present en aquesta web, a respectar la seva confidencialitat i ha utilitzar-los d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 03/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades i de Garantia dels Drets Digitals L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades a través del formulari de contacte són veraces, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació de les mateixes. .

En utilitzar els formularis de contacte, observarà que alguns camps, com el nom o el mail tenen la marca d’un asterisc (*); això vol dir que aquests camps són obligatoris, i el formulari no podrà ser enviat si deixa aquests camps en blanc.

 

Exercici dels Drets sobre la teva pròpia informació

Aquests drets són essencials en Protecció de dades perquè et permeten decidir sobre la teva pròpia informació. Com a usuari, podràs dirigir les seves comunicacions i exercitar els seus drets seguint les formalitats imposades per la Llei Orgànica 03/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades i de Garantia dels Drets Digitals.

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a www.calrellotger.com es tracten dades personals que et concerneixen, o no.

 

Les persones interessades tenen dret a:

Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat

Sol·licitar la seva rectificació o supressió

Sol·licitar la limitació del seu tractament

Oposar-se al tractament

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició y altres drets contactant:

- Cal Rellotger Avd. Barcelona, 2 08130 Santa Perptua de  Mogoda - Barcelona

Identificant-se adequadament

 

Acceptació i Consentiment

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Cal Rellotger, en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privacitat.

 

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Cal Rellotger en els termes que estableix aquesta Política per a l’exercici dels drets. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

 

Canvis en la Present Política de Privacitat

Cal Rellotger es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis analitzant la navegació al nostre web.

Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.