Encara no coneixes la campanya Ens volem casar amb tu?


Et cases? Coneixes algú que es casi? Si respons que sí, estigues molt atent:

Una quinzena de comerços de Santa Perpètua ens hem unit per oferir-te tot el que necessites per al teu casament!
Des del 20 de març fins el 21 d’abril us volem informar dels serveis que us podem oferir: farem promocions, ofertes, concursos i descomptes per totes aquelles parelles que us informeu.
Què tenim? Tot el que podeu imaginar: vestits de núvia i nuvi, vestits de ceremònia per acompanyants, complements i calçat de nuvis, núvies i convidats, maletes, roba interior, peluqueria i tractaments estètics, decoració, floristeria, fotografia, joieria, viatges i fins i tot, regals de casament!
No perdeu oportunitat de gaudir del millor tracte del comerç de proximitat mentre organitzeu el casament dels vostres somnis!

A Cal Rellotger som especialistes en casaments i tot el nostre equip estem disposats a orientar-vos i aconsellar-vos sobre les joies del vostre dia especial. I només durant aquesta campanya, us oferim un descompte del 15% de per tots els que feu les vostres aliances, joies i regals relacionats amb el vostre casament, i un tronc personalitzat o un coixí fet a mà per portar les vostres aliances durant la ceremònia!

Sempre que vulgueu estem a la vostra disposició, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *